Soenar Chamid

Ik heb u nodig

Ik ben op weg mijn droom waar te maken, Nederland op het hoogste Internationaal kunstschaats niveau te vertegenwoordigen en deel te nemen aan de Olympische spelen van 2022. 16 jaar hard werken aan mijn kunstschaatscarrière, begint zijn vruchten af te werpen. Nederlands Kampioen 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019, beste kunstschaatster van 2015 en 2016 en sportvrouw van het jaar 2016 in Almere.
Vanwege herstel en revalidatie na 2 enkel operaties en 6 hersenschuddingen, heb ik de afgelopen 2 seizoenen geen grote wedstrijden kunnen schaatsen. Inmiddels ben ik daarvan volledig hersteld.
Mijn ambitie is om mij aan te sluiten bij de top 10 van Europa en daarna bij de top 12 van de wereld. Na het behalen van de Finaleplaats op de EK 2016 in Bratislava en WK 2016 in Boston, mag ik zeggen dat ik Nederland weer een beetje op de Internationale kunstschaats-kaart teruggebracht heb. En de grote Nederlandse media weer voorzichtig aandacht geven aan het kunstschaatsen.
Om dit te kunnen realiseren, heb ik in oktober 2015 mijn familie en vrienden achtergelaten en ben naar Canada verhuisd om daar full-time te gaan trainen. Deze stap was essentieel voor mijn verdere topsportcarrière, ik bevind mij daar tussen wereldtoppers bij mijn coach Bruno Marcotte, die tevens de coach is van de wereldkampioenen paarrijden 2016 en 2017, een vergelijkbare discipline binnen kunstschaatsen. Er heerst daar een Olympische drive en beschikken over zeer veel kennis van kunstschaatsen, waar ik veel profijt van heb.

 

Iedere dag presteren op het hoogste niveau

Topsport is Iedere dag opnieuw alles van jezelf geven om je ultieme doel te bereiken, daarin is direct een link te leggen naar het bedrijfsleven. Beide zijn goed met elkaar te vergelijken, maar een topsporter kan niet zonder het bedrijfsleven. Wat zou topsport sponsoring voor uw bedrijf kunnen betekenen?

 

Het leven van een topsporter is duur

Het zijn je trainingsfaciliteiten, vliegtuigtickets, hotels, kleding, sportuitrusting, verblijfskosten en ga zo maar door. Alle topsporters waaronder ik zijn afhankelijk van sponsoring, we zijn afhankelijk van het bedrijfsleven. Het vinden van een sponsor is al een sport op zich en zeer zeker niet makkelijk. Terwijl het sponseren van een topsporter toch zo veel voordelen biedt.

Olympic-Rings_0.

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat sponsoring van een topsporter voor uw bedrijf kan doen?

  • Verhogen van naambekendheid, lokaal, nationaal en zelfs internationaal
  • Veranderen of verhogen van je bedrijfsimage
  • Verhogen van de verkoop
  • Motiverend voor eigen medewerkers
  • Ondersteuning van bedrijfsvisie en missie
  • Het krijgen van meer media aandacht
Er zijn meerder voordelen die ik kan noemen, daarvoor nodig ik u uit voor een persoonlijk introductie.
Bent u benieuwd wat ik verder zou kunnen betekenen voor uw bedrijf, vul dan het contactformulier in, dan neem ik spoedig contact met u op.
Alvast bedankt voor uw steun!!
Niki

Veel dank aan mijn sponsoren

Sponsor

KNSB

download (58)

Sponsor

Topvorm Fysiotherapie

topvormlogo

Skating Oost

SKATING OOST

Show Your Skill .Online

Show Your Skill Online master@2x

De Drechtsteden Dordrecht

Schermafbeelding 2015-02-25 om 22.25.57

Supplier

EDEA SKATES

EDEA

John Wilson Blades

images (1)