Show your skill

Show Your Skill Online master@2x

Show Your Skill .Online is een jong, klein bedrijf dat is ontstaan uit de frustratie dat zo vele jonge talenten die nu net niet van voetballen of hardrijden op schaats houden, niet de aandacht krijgen die hun moed, inzet en doorzettingsvermogen verdient.

Gebrek aan media aandacht in een sport die zich maar moeizaam loont voor sponsoruitingen bemoeilijkt daardoor het aantrekken van sponsoren. Het kunstschaatsen is hier een goed voorbeeld van, overigens zeker niet uniek in deze problematiek.

Kunstschaatsen is meer dan een sport of topsport, het is een manier van leven. Het is een leercurve voor sporters in de dop die hen op zeer jonge leeftijd, soms al vanaf hun vierde levensjaar, leert te verliezen, leert niet op te geven, leert nooit op te geven als je je doelen wil bereiken. Maar ook discipline, respect en zelfstandigheid. Lessen die de gemiddelde basisschool maar met mate beschikbaar heeft. Juist hierom is het onbegrijpelijk dat het bedrijfsleven hier niet meer op inspeelt en deze prachtige sporters oppakt en als maatschappelijk voorbeeld oppakt en uitdraagt. Niks obesitas door te weinig bewegen, niks falen op school door gebrek aan discipline.

Niki is een prachtig rolmodel voor vele jeugdige schaats(t)ers en wij gunnen haar haar succes en hopen met onze ondersteuning weer een klein hobbeltje in de route naar Zuid-Korea weg te nemen. Niki zien schaatsen en haar te spreken en haar te zien ontwikkelen is onze pay-off, zij laat ons zien dat onze ondersteuning op een plek valt die maatschappelijke waarde heeft.

Wij wensen Niki heel veel succes en hopen dat vele ondernemers en ondernemingen het ook zien en ons zullen volgen,

Team Show Your Skill .Online en Show Your Skill Superheroes.