Wouw wat een weekend!! Heb er al weken naartoe geleefd en had er zoveel zin in en nu is het alweer klaar… Wat een support van super veel mensen heb ik gekregen, daar ben ik echt zo dankbaar voor. Ja ik blijf het zeggen, zonder het geweldige publiek was het niet zo’n mooie ervaring als nu… Vandaag vlieg ik weer terug naar Canada om me verder voor te bereiden voor het WK in Boston!!
Ik wil iedereen bedanken voor een geweldig weekend!!
en natuurlijk mijn club Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht want ookal ben ik ver weg als ik er wel ben voel ik me meteen weer thuis. Mijn trainers in Sainte-Julie, Thank you again for everything you’ve already done for me Bruno Marcotte, Julie Marcotte, Ian Connolly, Nicholas Young ,Sylvie Fullum and Manon Perron !! En Euronics en Stichting Kunstrijden Nederland thank you voor alle steun tot nu toe. Ik wil IEDEREEN nogmaals bedanken die mij tot nu toe op wat voor reden dan ook gesteund heeft…
Heb weer zin om super hard te trainen, de motivatie is nog steeds ruimschoots aanwezig, en oja, vanaf nu ben ik weer, NEDERLANDS KAMPIOEN SENIOREN!! yeaaaaiiii!! Op naar Sainte-Julie